Shari Vandenbosch
 
"In 2014 studeerde ik af als arts aan de Universiteit van Gent. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans stage te lopen in Spanje, Hongarije en Ecuador. Vervolgens beëindigde ik mijn huisartsenopleiding in een Wijkgezondheidscentrum in Sint-Amandsberg. Momenteel werk ik ook als arts bij Kind en Gezin en ben coördinerend geneesheer (CRA) van WZC Zilvermolen in Zwijnaarde." 
 

"Afgestudeerd als arts in 2013, nam ik een korte duik in de pediatrie. Ik ruilde het ziekenhuis voor de meer huiselijke sfeer van de huisartsgeneeskunde, waarbij de vertrouwensband tussen arts en patiënt centraal staat. Daarbij engageerde ik mij als consultatiearts bij Kind en Gezin, iets wat ik tot op heden er nog steeds met veel plezier bijneem."

Koen Coleman
Margot Garré (psycholoog)
 

"In 2012 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de Universiteit van Gent. Ik volgde een bijkomende therapieopleiding Systeemgerichte psychotherapie aan de Interactie-academie in Antwerpen. Daarnaast volgde ik ook een opleiding ACT (acceptatie- en commitment therapie). Ik ben erkend door de Psychologencommissie (892113407) en ben lid van de VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen), BFP (Belgische Federatie van Psychologen) en de regionale psychologenkring.

 

Ik werk met (jong)volwassenen (16+), koppels en gezinnen. Ik start altijd met een vrijblijvend intakegesprek om de hulpvraag goed te begrijpen en na te gaan of ik de geschikte persoon ben om samen met jou/jullie aan de slag te gaan."

Javier de la Asunción (psycholoog)
 

" In 2008 studeerde ik af als (neuro)psycholoog aan de Universiteit van Maastricht. Vervolgens heb ik gewerkt en mijn doctoraat behaald binnen verschillende psychiatrische centra verbonden aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2016 werk ik als psycholoog en begeleid ik voornamelijk personen vanaf ± 16 jaar met stressgerelateerde klachten (overspanning, burn-out,
hyperventilatie), angsten en depressie.

Ik ben erkend door de Psychologencommissie (831117858) en ben lid van de VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen) en de BFP (Belgische Federatie van Psychologen)."

Eline Verbeiren (podoloog)

Ik ben in 2017 afgestudeerd als podologe aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Ikzelf ben gespecialiseerd in diabetische voetverzorging, maar iedereen met klachten ter

hoogte van de voet- en enkelregio kan terecht bij mij.

Mijn drijfveer is om samen met mijn collega’s binnen de praktijk er voor te zorgen dat

patiënten adequate en aangepaste zorgverlening krijgen.

Daarnaast volg ik ook regelmatig bijscholingen en congressen om op de hoogte te blijven

van de nieuwste ontwikkelingen binnen de podologie.

 

E-mailadres: verbeiren-podologie@telenet.be

Telefoonnr: 0472/93.94.52

Els Van der Vaet (diëtiste)
 

Els Van der Vaet studeerde af als diëtiste (Odisee 2017) en diabeteseducator (HoGent 2018) 

 

Aansluitend op een laatste stage werkte ik enkele maanden in een psychiatrisch ziekenhuis. Sinds ruim een jaar werk ik als klinisch diëtiste in een Gents ziekenhuis en volgde ik de opleiding tot diabeteseducator. 

 

U kunt bij mij terecht voor voedingsadvies bij: diabetes, overgewicht en obesitas, ondergewicht, maag- en darmproblemen, hart- en vaatziekten, hypertensie, voedselintoleranties, vegetarisme, …

 

Mijn doel is u te begeleiden naar een betere gezondheid, rekening houdend met uw huidige gewoontes. Strenge diëten zijn niet nodig. U wordt op constructieve wijze bewogen naar bewuste en gezonde voedingskeuzes! 

 

Huisartsenpraktijk Zwijnaarde

Laurierstraat 81

9052 Zwijnaarde

Spoedgevallen Bel 112
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now