top of page
Shari Vandenbosch

In 2014 studeerde ik af als arts aan de Universiteit van Gent. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans stage te lopen in Spanje, Hongarije en Ecuador. Vervolgens beëindigde ik mijn huisartsenopleiding in een Wijkgezondheidscentrum in Sint-Amandsberg. Naast huisarts ben ik ook coördinerend geneesheer (CRA) van WZC Zilvermolen in Zwijnaarde en heb ik enkele jaren voor Kind & Gezin gewerkt. 

 

Afgestudeerd als arts in 2013, nam ik een korte duik in de pediatrie. Ik ruilde het ziekenhuis voor de meer huiselijke sfeer van de huisartsgeneeskunde, waarbij de vertrouwensband tussen arts en patiënt centraal staat. Daarbij engageerde ik mij als consultatiearts bij Kind en Gezin, iets wat ik tot op heden er nog steeds met veel plezier bijneem.

Koen Coleman
Charlotte-1.jpg
Charlotte De Vlieger

Ik ben afgestudeerd als huisarts in 2021 aan de Universiteit van Gent. Mijn huisartsenopleiding deed ik in de Elyzeese Velden en in Sint-Amandsberg. Tijdens mijn opleiding trok ik voor een paar weken naar Nepal. Naast huisarts ben ik ook consultatiearts bij Kind en Gezin.
Ikzelf ben een enthousiast en sportief persoon, die houdt van een uitdaging.

foto website.png
Sonja Schruers (psycholoog + tabakoloog)
 

In 2012 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de Universiteit van Gent. Sindsdien werk ik als ambulant psycholoog binnen een psychiatrisch centrum. Als therapieopleiding koos ik voor de vierjarige opleiding voor systeemtherapie aan de Interactie-Academie in Antwerpen. Aanvullend volgde ik een aantal opleidingen met een meer cognitief-gedragsmatige aanpak (ACT, DGT).

 

Als psycholoog wil ik je ondersteunen in jouw uniek therapeutisch proces met veel respect voor je eigenheid en je levensverhaal. We gaan samen op zoek naar mogelijkheden en perspectieven om anders naar je klachten of zorgen te kijken. Door jou ook als mens in zijn geheel te ontmoeten zoeken we hoe je kan groeien en persoonlijk kan evolueren. Volgens jouw noden en wensen kunnen we ook methodieken uit de cognitieve gedragstherapie toepassen.

 

Je kan onder meer bij mij terecht voor ondersteuning bij: depressieve klachten, angstklachten, stress, burn-out, psychosomatische klachten, onzekerheid, emotieregulatie, identiteitsontwikkeling, zingeving, problemen bij nieuw samengestelde gezinnen, ….

 

Naast psycholoog ben ik ook tabakoloog. In 2020 behaalde ik mijn diploma voor de interuniversitaire opleiding tabakologie en rookstopbegeleiding. Als tabakoloog bied ik jou op een professionele manier begeleiding bij het voorbereiden van en het stoppen met roken. Dankzij gepersonaliseerd advies, een persoonlijke ontwenningsstrategie, ondersteuning en een motivationele aanpak heb je drie tot vier keer meer slaagkans om te stoppen met roken. Bovendien heb je vanuit de Vlaamse Overheid recht op 4 uur individuele rookstopbegeleiding (of 12 uur in groep) per kalenderjaar. Je betaalt dan maar een deel van de kosten zelf.

 

Ik ben erkend bij de psychologencommissie (862130067), lid van de VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen) en de BFP (Belgische Federatie van Psychologen) en geregistreerd in het kadaster van tabakologen.

0474/76 82 99      schruerssonja@hotmail.com

Schermafbeelding 2019-01-28 om 09.41.49.

Eline Verbeiren (podoloog)

Ik ben in 2017 afgestudeerd als podologe aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Ikzelf ben gespecialiseerd in diabetische voetverzorging, maar iedereen met klachten ter

hoogte van de voet- en enkelregio kan terecht bij mij.

Mijn drijfveer is om samen met mijn collega’s binnen de praktijk er voor te zorgen dat

patiënten adequate en aangepaste zorgverlening krijgen.

Daarnaast volg ik ook regelmatig bijscholingen en congressen om op de hoogte te blijven

van de nieuwste ontwikkelingen binnen de podologie.

 

0472/93.94.52      (telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag)

Els_10.jpg
Els Van der Vaet (diëtiste)
 

Els Van der Vaet studeerde af als diëtiste (Odisee 2017) en diabeteseducator (HoGent 2018) 

 

Naast enige tijd in een psychiatrisch ziekenhuis (stage, eerste werkervaring), werk ik sinds enkele jaren als klinisch diëtiste in een Gents ziekenhuis en volgde ik de opleiding tot diabeteseducator en sportdiëtetiek.  

 

U kunt bij mij terecht voor voedingsadvies bij: diabetes, overgewicht en obesitas, ondergewicht, malnutritie, maag- en darmproblemen (o.a. laag FODMAP-dieet), hart- en vaatziekten, hypertensie, voedselintoleranties, vegetarisme, sportvoeding …

 

Mijn doel is u te begeleiden naar een betere gezondheid, rekening houdend met uw huidige gewoontes. Strenge diëten zijn niet nodig. U wordt op constructieve wijze bewogen naar bewuste en gezonde voedingskeuzes! 

0495/89.34.50     els.vandervaet@gmail.com 

bottom of page