Uurrooster vanaf november 2021

Huisbezoeken

 

Wij vragen u vriendelijk huisbezoeken steeds aan te vragen voor 10u 's ochtends. Wij komen enkel op huisbezoek wanneer u zich echt niet naar de praktijk kan verplaatsen.

Om organisatorische redenen beperken wij onze huisbezoeken tot Zwijnaarde en een deel van Zevergem. Zie onderstaand kaartje.

huisbezoeken paint.png
Globaal Medisch Dossier (GMD)

Uw globaal medisch dossier bevat al uw medische gegevens zoals operaties, chronische ziekten, lopende behandelingen, enzovoort.


Wij begeleiden u bij het beheer van uw gezondheid. Door een GMD te openen, maakt u een betere individuele begeleiding en een beter overleg tussen artsen mogelijk. Bovendien kunnen wij bij patiënten met een GMD ook op een gerichtere manier preventieve zorg op maat aanbieden.


Voor het beheren van een GMD wordt door huisartsen een jaarlijkse som van 30 euro gevraagd, die u integraal terugkrijgt via het ziekenfonds.


U geniet dankzij het GMD van een hogere terugbetaling voor een raadpleging of huisbezoek, volledige terugbetaling van het supplement voor de avondraadpleging en verhoogde terugbetaling bij verwijzing naar specialisten.

Tarieven huisartsen

Beide artsen vragen de standaardtarieven zoals vastgelegd in het akkoord tussen artsen en ziekenfondsen. Het overgrote deel wordt door uw ziekenfonds terugbetaald. Patiënten met een medisch statuut via het ziekenfonds betalen enkel remgeld.

Consultatie

08:00 - 18:00      27 euro

18:00 - 19:00      31 euro

Het avondsupplement van 4 euro wordt volledig terugbetaald door het ziekenfonds bij patiënten waarvan wij het globaal medisch dossier beheren.

 

Huisbezoeken

08:00 - 18:00      40 euro

18:00 - 19:00      53 euro

Tarieven diëtiste

Eerste gesprek: €55 

In dit eerste gesprek wordt er een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen en gaan we in op uw huidige leef- en eetgewoonten. We bekijken wat uw verwachtingen zijn, op welke termijn en hoe we dit best kunnen realiseren. Uw gewicht, spier- en vetpercentage worden bepaald. 

 

Tweede gesprek: €35 

U ontvangt een persoonlijk dagschema en we bekijken hoe u dit advies concreet kunt toepassen. 

 

Opvolggesprek: €25

Uw evolutie en voeding worden besproken, vragen beantwoord. 

 

Elke mutualiteit geeft een gedeeltelijke terugbetaling voor dieetverstrekkingen. Meer informatie vindt u op de website van uw mutualiteit. Elke door het RIZIV erkende diabetespatiënt opgenomen in het ‘Voor- of Zorgtraject Diabetes’ heeft recht op twee keer 30 minuten aan verhoogde terugbetaling.